Dansk Skak Unions Ungdoms Grandprix

NyhederResultaterReglement

Information

Dansk Skak Union turneringscyklus, ungdoms-grandprix, er nu igang med 2. sæson.
Ungdoms-grandprixet består af lokale grandprix-turneringer, der afsluttes i foråret med en ungdoms-grandprix DM-finale.
Alle børn og unge, der har lidt kendskab til skak, har mulighed for at deltage. Det kræver ikke medlemskab af Dansk Skak Union, så er du skoleskakspiller e. lign., er her alle tiders mulighed for at teste dig selv i en turnering. Aldersgrænsen går ved årgangen, der fylder 14 år i 2016.
Dansk Skak Union har efter bedste evne udviklet grandprixsystemet, så alle kommer fra turneringerne med point, så der vil være noget for alle, og ikke kun til vinderne. I skakspillet gælder det om at vinde, men vi mener, at vi med dette turneringssystem har vægtet deltagelsen lige så højt.

 

Nyheder

Aktiviteterne tager til.
10. oktober 2016
Der er nu under fjorten dage til 2. runde af Syd Grand Prix. Der spilles på VUC Syd i Haderslev. Skoleskak-gruppen og de øvrige ungdomsspillere kan også her score U-GP point.

Efter første turnering i Kolding, er der nu også spillet en turnering i Horsens, som en del af Århus Skoleskaks Grand prix. På Tapeten i Ballerup har der været afviklet Junior-KM. Begge turneringer er en del af U-GP cyklussen. Resultaterne er lige på trapperne.

Anden sæson er startet.
21. september 2016
Så er er 2. sæson af Dansk Skak Unions Ungdoms Granprix kommet i gang. Premieren i år, foregik i Kolding, hvor første turnering i Syd Granprix løb af stablen. Skoleskak-gruppen, samt de øvrige ungdomspillers resultater er blevet en del af dette års U-GP cyklus. Så vi håber aktiviteterne bliver højere end sidste års flotte og høje niveau.